miercuri, 13 martie 2013

"In politica se poarta inspiratia masculina in spatele unei femei puternice"

Trendul nepotismelor e deja fumat: se poarta inspiratia masculina din spatele unei femei puternice.

Cica asta ar fi calea spre succes si spre masluirea unui sceptru de aur. Cica aici ar fi liftul spre valoare, certificarea ei, calitate, bani, pozitie sociala, influenta si toate cele verzi si uscate care te propulseaza unde altundeva decat in... politica. 

Cum pot enunta toata poezia asta mult mai simplu?- Te cocoti pe toace, iti tragi niste oxidant in par, canti tot portativul si joci cum ti se canta de catre altii si, apoi, treci la lucruri serioase.

Ce poate fi mai serios decat sa te culci cu X-ulescu ca sa ajungi smechera in partidul lui, sa pompeze baiatu' bine si sa-ti schimbe boarfele de pe tine, sa te mai trimita pe la vreun curs de limbi straine- ca se poarta- ca, doar, trebuie cosmetizat putin, de ochii lumii, CV-ul si sa-ti mai dea si-un maruntis de-un Hermes si-o pereche de Louboutine?


Si, apoi, mai prestezi putin cu si mai multa implicare si tragere de... inima si baiatu' te face si "politicianca" (hehehe) ca doar meriti.

Si daca gafezi, nu-i nimic... unde a existat un X-ulescu se gaseste si-un Y-cescu mai cu hambat si tragere la portofele si la propulsari pe ochi frumosi  glezne frumoase si solduri implinite. 

Ce-am vrut sa spun cu asta? Voiam sa fac reclama la oxidant de par, la pantofi si la genti.

Atat!

Va puuup!

Si cum spun si cei de la Taxi, "oamenii politici fac si ei pasiuni nebune pentru femei".


Niciun comentariu: