joi, 14 noiembrie 2013

TAXI FĂRĂ BANI, cu drag...

1,39lei/km - Cel mai mic preţ pe care îl poţi plăti la taxi. Ţinând cont de numărul maşinilor din Bucureşti, preţul de pornire, ambuteiajele şi orele de vârf, cel mai scurt drum cu taxiul te face să scoţi din buzunar minim 10 lei. Şi am omis să pun la socoteală prea-sfântul bacşiş fără de care taximetristul nu se oboseşte să te ajute cu bagajul la coborâre, chiar dacă bocceaua ta e sisifică şi te căzneşti să o mişti din loc.

Pentru o pensie, un ajutor social, un trai bazat pe alocaţiile copiilor, un drum cu taxiul până la spital este un adevărat efort financiar. Dar, dracul nu-i aşa de negru! Alex Bobeş s-a gândit la semenii săi şi... şi nu a stat cu mâinile în sân! Aşa a apărut proiectul TAXI GRATIS. 

TAXI GRATIS este UNICUL serviciu de transport GRATIS în regim de TAXI. Suni, ţi se adresează câteva întrebări, apoi maşina apare în dreptul tău în cel mai scurt timp. Fără bon, fără bani şi cu maximum de seriozitate, acest serviciu vine în ajutorul persoanelor nevoiaşe din sectoarele 2 şi 3.



Mai multe detalii despre Alex şi TAXI GRATIS găsiţi aici:

Niciun comentariu: